1. liga mladší dorostenky - Domácím hráčkám se podařil vstup do zápasu hlavně výbornou obranou, kdy již v páté minutě vedly 6:1 a donutily hostující trenérku si vzít time out. Ani to soupeřkám nepomohlo a domácí házenkářky dobrou koncovkou navyšovaly skóre. V poločase svítil na časomíře stav 18:10. I druhý poločas byl v režii domácích hráček, tým výborně spolupracoval a trestal každou chybu soupeře. Střelecky se hráčky prosazovaly ze všech postů, Malcová z křídla dala šest branek, ze spojek Černá a Seidlová po osmi, Kocová pět, Zelenková tři. V posledních minutách skóre navýšila Kračmanová dvěma brankami z postu spojky a Kolářová na konečných 39:23. Děvčata předváděla pohlednou hru a všechny hráčky si zaslouží pochvalu za nasazení po celý zápas a odměnou byl potlesk dobře fandícího publika, které vytvořilo pěknou atmosféru při obou zápasech dorostenek.

 TJ Sokol Písek - TJ Sokol Poruba 39:23 (18:10)

Sestava a branky Písku: Hejtmánková, Vlnová, Štědroňská - Zelenková 3, Rybáková, Kocová 5, Krčmanová 4, Klářová 2, Vitteková 1, Malcová 6, Hančurová 2, Černá 8, Mucha, Seidlová 8 (Slavík, Slavíková)

Vyloučení: 5 - 0, 7m: 2/2 - 3/2

1. liga starší dorostenky - Tento zápas na rozdíl od mladších dorostenek byl vyrovnaný od samého začátku. Ve vedení se střídala obě družstva a nikdo si nevytvořil více jak dvoubrankový náskok. V posledních minutách byl stav stále vyrovnaný a za stavu 32:32 proměnila Hachová důležité sedmimetrové hody a výhru završila Malcová z trháku na 35:32. Domácí hráčky v tomto zápase zabojovaly po celých šedesát minut hry s velkým nasazením hlavně v obraně. V útoku se dařila spolupráce s pivotkami a střelecky se nejvíce prosadila Hosnedlová, která vstřelila šest branek a Kocová s Malcovou po pěti brankách. Domácím dělalo největší problém ubránit výbornou Rajovou. Velmi dobře zachytala domácí Kuntová.

TJ Sokol Písek - TJ Sokol Poruba 35:32 (17:18)

Sestava a branky Písku: Kuntová, Šálková - Hosnedlová 6, Hachová 4/4, Ondruchová 3, Brůhová 2, Řezáčová 1, Kousalová 1, Piksová, Kaššáková 1, Zelenková 5, Kocová 5, Malcová 5, Seidlová 2 (Slavík, Slavíková)

Vyloučení: 4 - 2, 7m: 4/4 - 6/4

Foto: Petr Hubal