Házenkářky Slavie Partizánske udržely doma dva body za souboj s Písečankami. Domácí měly do utkání raketový vstup. V 5. minutě to bylo 4:0 a lavička Písku brala time out. Ani to Jihočešky neprobralo, první branku vsítila Šelaisová až ve 12. minutě za stavu 7:0 pro Partizánske. Bezpečný odstup si pak domácí házenkářky udržovaly až do konce poločasu a následně i v poločase druhém, kdy svůj náskok navýšily dokonce na deset gólů. Písečanky odjížděly domů s porážkou 18:27, nejtučnějším písmem se pod tento výsledek podepsala s jedenácti brankami Michnová. (chf.cz)

Vladislav Jordák, trenér Sokola Písek: „Do zápasu jsme nastoupili úplně nepřipravení a po nezodpovědném výkonu jsme prohrávali 1:9. Potom se zápas z naší strany trošku zlepšil, ale chyběla nám chuť po vítězství a po dobrém výsledku. Nastoupili jsme odevzdaní a nemělo to z naší strany žádné vyšší parametry. I přesto, že Partizánske nehrálo nijak výjimečně dobře, my jsme domácím výhru ještě ulehčili.”

HK Slávia Partizánske - Sokol Písek 27:18 (14:9)

Nejvíce branek: Michnová 11/4, Králová 4, Hollá 4 – Palasová 5/2, Jačková 4. Rozhodčí: Haščík, Sivák. Sedmimetrové hody: 4/4 – 2/2. Vyloučení: 4:7. Diváci: 250.