Jak už bývá každoročním zvykem, písecká mládež se v první květnový víkend zúčastnila již 28.ročníku Memoriálu Karla Šulce v Plzni. Z Písku se turnaje zúčastnilo několik družstev a nejlépe si vedly MINI žačky „A“, které svojí kategorii vyhrály a mladší žačky "A", které skončily na skvělém 2.místě. Nejlepší hráčkou celé kategorie byla zvolena písecká Stella Ťupová.  

Jak už bylo zmíněno, MINi žačky v turnaji obsadily 1.místo a nejlepší hráčkou týmu byla vyhlášena Tereza Končelíková. Ve stejné kategorii obsadilo písecké „Béčko“ 18. pozici a „Céčko“ 21. pozici, nejlepší hráčkou „B“ týmu byla vyhlášena Anna Polášková a u „C“ Klára Nováková. Nejlepší střelkyní celé kategorie se stala s 48 brankami Denisa Hejlová.

Mladší žákyně „A“ obsadily z celkového počtu 29 týmů krásné 2. místo, jejich nejlepší hráčkou byla zvolena Emma Zelenková, a „béčko“ skončilo na 19. místě s nějlepší hráčkou Janou Kuchtovou.

Na turnaji se představily i družstva MINI 4+1 a přípravek 4+1 pro které byl tento turnaj o sbírání prvních zkušeností s házenou, ale i přes své malé zkušenosti se hráčky prezentovaly pěknými a bojovnými výkony.

Sokol Písek pak získal ocenění nejúspěšnějšího oddílu celého turnaje.