Opět 4/4, tedy plný počet 8 bodů. A do závěrečných dvou kol vstupujeme se 30 body na 1. místě díky lepšímu skóre před Kynžvartem!!

I když jsme s Žeravicemi chtěli zlomit syndrom prvních zápasů, bohužel se to opět nepovedlo. Obrana byla dost vlažná a v 10. minutě musel přijít oddechový čas za stavu 4:3. Pak jsme šnůrou 6 branek do poločasu zlepšili hru. Druhý poločas byl jak přes kopírák. Nakonec ale povinná výhra 22:11.

 S Velkým Meziříčím jsme odehráli slušně první poločas, kdy jsme vedli o 7 branek. Ve druhém jsme značně polevili a na výkonu to bylo znát. I tak jsme zápas dovedli k jasnému vítězství o 10 branek 24:14. Zápas s Bohunicemi jsme měli jasně ve své režii i když byl nehezký. Nemohli jsme díky trochu zvláštním pěti vyloučením v 1. poločase hrát svoji hru, i tak jsme vyhráli 10:1, což bylo pozitivní. Celkově jsme pak jednoznačně zvítězili 22:5. I poslední zápas s domácími Kunovicemi nás zastihl opět v dobrém rozpoložení. I když soupeř má dvě šikovné hráčky a dobrou brankářku, které i nám dělaly problèmy, tak jsme se mohli spolehnout na důraznou obranu a brankářku. V útoku jsme pak těžili z rychlého přechodu do útoku a zaslouženě jasně zvítězili 24:13.

Děkuji všem holkám za bojovnost a předvedené výkony. Za obětavost Denči Hejlové zápasy i přes nepříjemné zranění dál hrát. Nejvíce se střelecky dařilo Lauře Ďurišové a Denči Hejlové. Velmi dobré výkony v obraně tradičně předvedla Andy Tíková. Ze zimního spánku se k dobrým výkonům probouzí i brankářka Simča Stejskalová. V sobotu 15. dubna pořádáme důležité 5. kolo doma v Písku, kde nás čekají týmy Bohumína, Havlíčkova Brodu, Jindřichova Hradce a jedno z klíčových utkání, s velmi silným týmem a adeptem na medaili DHC Plzeň.

SK Žeravice 22:11

TJ Sokol Velké Meziříčí 24:14

Tatran Bohunice 22:5

SHK Kunovice 24:13

Sestava a branky: Stejskalová (45/88 = 51 %) - Ďurišová 22, Hejlová 20, Tíková 13, Matějková 11, Polášková 7, Gergelyová 7, Veličková 6, Friedlová 5, Leskovcová 1, Králová, Miklavčičová.